Hirdetés

Most ingyen behúzhatunk egy Forma-1 játékot!

|

A valódi pilóták Bakuban, a PC-s játékosok pedig a világ szinte bármely F1-es versenypályáján száguldozhatnak, ha elég gyorsan élnek a lehetőséggel.

Hirdetés

Nem tudni még, lesz-e idén új része a Codemasters-féle F1-játéksorozatnak, de az F1 2017-et is csak május közepén jelentették be, úgyhogy semmi nincs veszve.

Hirdetés

Addig viszont itt vannak nekünk a korábbiak, amik kisebb-nagyobb hiányosságaik ellenére is élvezetesek. A Steamen - gyors, ingyenes regisztrációt vagy bejelentkezést követően -vasárnap este 9-ig ingyen adhatjuk hozzá könyvtárunkhoz az F1 2015-öt, és örökre megtarthatjuk ezután, az F1 2017 pedig szintén ugyaneddig a pillanatig 70%-kal olcsóbban kapható, ami megint nem rossz ajánlat. Kattintsatok a fenti linkre, keressétek a zöld Install Game vagy Telepítés gombot, aztán kövessétek az utasításokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)