Hirdetés

Még hat évig biztosan a Codemasters készíti az F1 játékokat

|

Meghosszabbította a szerződést a fejlesztőcsapat és a FIA.

Hirdetés

Az idén megjelent F1 2019 egészen csodálatos lett, módok és játékélmény tekintetében egyaránt. Ugyanakkor van még hova fejlődni; szerencsére a következő néhány évben még biztosan a Codemasters gondozza a szériát.

Hirdetés

A kiadó és az F1 jogait birtokló FIA bejelentették, hogy 2025-ig hosszabbítottak szerződést, mert elégedettek a játékok sikerével. Mindkét fél háláját fejezte ki a másiknak, és reménykedve tekintenek a jövőbe.

A következő rész még valószínűleg a jelenlegi konzolgenerációra érkezik, 2021-ben kaphatunk új játékot a Scarlettre és a PlayStation 5-re. Ettől egy kicsit félünk, ugyanis a legutóbbi generációváltásnál csak arra volt ideje a Codemastersnek, hogy egy működő játékot összetegyen, arra már nem, hogy minden korábbi funkciót átpakoljon, ezért az F1 2015 (ami ráadásul közel két évvel a PS4 és az Xbox One megjelenése után futott be) nagyon szegényes lett. Remélhetőleg ez nem ismétlődik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)