Hirdetés

Forma-1 ligafelhívás!

|

F1 Szimulátor rajongók Figyelem! Az IndexF1 Liga sikeres évadot zár két hét múlva. Idén indult el először az Index F1 Liga mezőnye, és a szervezők úgy gondolták, hogy a kiváló versenyzői részvételnek, és a jó szervezésnek köszönhetően bátran vághatnak neki a 2006-os évadnak. Mivel a jelentkezők száma egész évben magas volt, ezért a Liga vezetősége úgy határozott, hogy 2006-ban hajlandó 2 bajnokságot indítani, amennyiben igény lesz rá. Ha úgy gondolod, hogy beleillesz az IndexF1 online közösségébe, van F1C múltad, és szereted a a kulturált körülmények között lebonyolított versenyeket, akkor jelentkezz még most! Aki jelentkezik az IndexF1 ligába, az tesztvezetésen vesz részt, mellyel bebiztosíthatja a szuperliszenszet a 2006-os szezonra. Mit is kell tenned pontosan?

  • Rendelkezned kell egy Játékvezérlővel(kormány)
  • Ismerned kell a Forma-1 szabályait
  • Ismerned kell az F1Challenge 99-02 programot
  • Elfogadod az IndexF1 Liga szabályait és betartod az Internet etikettet További részleteket találsz itt.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)