Hirdetés

Hivatalosan is szimulátorokban folytatódik a Forma-1

|

Ugyan ezek a futamok nem érnek pontot, de több pilóta is vállalta, hogy virtuális versenyekkel kárpótolják a csalódott rajongókat.

Hirdetés

A koronavírus miatt a közeljövőben tartandó minden Forma-1 nagydíjat eltöröltek a szervezők, ez viszont a szimulátorok felé tereli a figyelmet. Noha a virtuális versenyek nem pótolhatják a rendes futamokat, néhány versenyző örömmel gyakorol szimulált körülmények között is. Ha pedig már úgy is erre került sor, miért ne követhetnénk ezeket egy közvetítésben?

Hirdetés

Már a hétvégén is tartottak versenyeket az F1 2019-ben és az rFactor 2-ben, ezeken Max Verstappen és Lando Norris Forma-1-es pilóták is részt vettek, sőt az egyik ilyenen egy magyar versenyzőnek sikerül győzedelmeskednie.  Mivel jelenleg rajongók milliói maradtak vasárnapi elfoglaltság nélkül, a Forma-1-nél úgy döntöttek, hogy ha máshogy nem, legalább a virtuális versenypályán követhessék kedvenc versenyzőik futamait. 

Ez azt jelenti, hogy a bahreini és monacói nagydíjra az F1 2019-ben kerül sor, és több ismert F1-pilóta - például az említett Verstappen - is volánhoz ül. Ha szeretnétek követni a közvetítéseket, akkor azt megtehetik a Forma-1 hivatalos közösségi média felületein. Ahogy említettük, az itt elért eredmények nem számítanak bele a pontversenybe, ennek ellenére remek pótlék lehet azoknak, akik már elvonási tünetekben szenvednek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)