Hirdetés

Formálódik a Deus Ex: Human Revolution filmváltozata

|

Vannak olyan játékok, amelyek története, hangulatvilága, főhőse kifejezetten vászonra termett, a Deus Ex: Human Revolution pedig pont ilyen.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a CBS Film rendezőt talált a tavalyi év nagy sikerének számító Deus Ex: Human Revolution filmváltozatának élére, aki nem más lesz, mint Scott Derrickson. Derrickson nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a hazánkban december hatodikán bemutatkozó Sinister című horror vagy a 2005-ös Ördögűzés Emily Rose üdvéért. A rendező elmondása alapján hatalmas rajongója a játéknak és a forgatókönyvíróval (C. Robert Cargill) többször is végigjátszották a lehető legtöbb befejezés megismerése miatt.

Derrickson hozzátette még azt is, hogy teljes mértékben hűek szeretnének maradni a játékhoz és a rajongókhoz is, ennek értelmében a minőségre nem lesz panasz. A főszereplő természetesen a Deus Ex: Human Revolution főhőse, Adam Jensen lesz, azonban a karakter megformálására még nem találtak senkit. Ti kit tudnátok elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)