Hirdetés

Formula-1 2010 - Teaser Trailer érkezett

|

A bejelentést követően a Codemasters most egy hangulatos teaser tralert is dobott nekünk a Formula 1 2010-ből.

Hirdetés

Múlt héten lepett meg minket a Codemasters a bejelentéssel, miszerint Wii-n és PSP-n már idén tövig nyomhatjuk a gézpedált a Formula-1 2009-ben, majd egy évre rá a mezőny PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is ellátogat, Formula-1 2010 címszó alatt.

Örültünk neki, mert hát volt miért. Az évek óta hivatalos F1 játék nélkül tengődő játékosoknak valóságos megváltással ért fel a bejelentés, amire a Codemasters most rátesz még egy lapáttal. A tv.gamestar.hu kínálatában nem rég parkolt be egy különleges 2in1 teaser trailer, ami egyaránt csinálja a kedvet az F1 2009-hez, és a minket leginkább boldogítani hivatott, PC-re is érkező F1 2010-hez. A száguldó cirkusz szerelmeseinek javaslom, hogy a teaser trailer alatt adjanak egy kis kakaót a hangfalakra, a V8 valódi erejének átérzése végett. Formula 1 2009/2010 teaser trailer. Íme.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)