Hirdetés

Formula Fusion - Steam Greenlighton a WipeOut készítőinek új játéka

|

Befutott Steam Greenlightra a WipeOut szellemi utódjaként számon tartott Formula Fusion, és ha végignézünk a fejlesztők listáján, igencsak elkezdhetünk reménykedni.

Hirdetés

A nemrégiben alapult R8 Games első játéka egy futurisztikus, antigravitációs versenyjáték lesz, amit nem csupán megihletett a WipeOut sorozat (különösképp a WipeOut 2097), de soraiban tudhat 16 fejlesztőt is, akik az eredeti WipeOut készítésében is részt vettek.

Ha ez még nem győzött volna meg mindenkit, maga az R8 Games volt Sony, Rockstar és Team17 fejlesztőkből verbuválódott össze, és egyesek életrajzában olyan játékok is szerepelnek, mint a GTA vagy a Midnight Club.

A Formula Fusion idén futott be Steam Greenlightra, ahova egy videót is fellőttek a srácok. Arra mindenki figyelmét felhívnám, hogy a képsorok nem a végleges verziót mutatják be.

A Formula Fusion márciusban a Kickstarterre is ellátogat, ahol mindenki támogathatja majd a projektet.

A Formula Fusion megjelenési dátumat érthető okokból még nem ismert, de egyelőre úgy tűnik csak PC-s verzión gondolkodnak a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)