Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - frissül a pálya, új helyszínek jönnek

|

Az Epic Games úgy döntött, feldobja egy kicsit a csatateret, hogy még több felfedeznivaló várjon a játékosokra.

Hirdetés

Stabil játékosbázissal rendelkezik, és tökéletesen megfér a PUBG mellett az Epic új játékának battle royale módja, így érthető, hogy a fejlesztők folyamatosan igyekeznek újdonságokkal ellátni a rajongókat. Hamarosan pedig kiegészül egy kicsit a sziget, de más változásokat is terveznek már a srácok.

Hirdetés

A stúdió nemrég jelentette be, hogy jövő héten méretes frissítés érkezik, ami új helyszínekkel bővíti a harctérként szolgáló szigetet. Bekerül többek között egy motel és egy Boneyard nevű roncstelep is, de a térkép különféle részeit is megpróbálja egyedibbé tenni az Epic. Ez nagyjából azt jelenti, hogy érezni fogjuk a különbséget például egy mocsaras terület és egy hegytető között, de egyelőre még nem tudjuk, konkrétan mit terveznek a fejlesztők.

Nézzétek meg a legújabb fejlesztői naplót, amiben a játék vezető dizájnere, Eric Williamson mesél az újdonságokról. Alább pedig láthatjátok, hogy nagyjából milyenek lesznek az új területek.

Szerintetek jó irányba halad a Fortnite: Battle Royale?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)