Hirdetés

Fort Zombie - A soha véget nem érő zombihent

|

Rengeteg ilyen film készült már - van egy város, amit elöntenek a zombik, és a főhös egyedül/főhősök kis csoportja felveszi velük a küzdelmet.

Hirdetés

A Paradox új akciójátéka is ilyen - egy főhős, aki megvédi a várost a zombihadtól.

A helyszín Piety, Indiana. Ez egy kisváros, ahol hirtelen egy zombijárvány tör ki - s persze a zombik elképesztően szomjasak a vérre. A túlélés csak úgy lehetséges, ha sikerül egy épületben elrejtőzni, majd ezt az épületet meg is védeni.

Napközben egyéb túlélőket és mindenféle ellátmányt kell találni - ilyenkor kell kiképezni a túlélőket, továbbfejleszteni az épületet. Este pedig jön a zombihad, akiket lehetetlen megállítani.

Naponta új és új missziókat kapunk, amelyek lehetőséget adnak a szuper-erőd felépítésére - s csak rajtunk múlik, hogyan képezzük ki a többi túlélőt, mennyire tudnak hasznosak lenni a védekezésben.

A játék még az ősz folyamán megjelenik.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)