Hirdetés

Fortix 2 - A világ legjobb játékai között!

|

A magyar Nemesys Games alkotása nagyon esélyes arra, hogy megnyerje a „játékok Oscarját”!

Hirdetés

Idén második alkalommal rendezik meg Amerikában az Indie Game Challenge elnevezésű megmérettetést, ahol a független játékfejlesztők produktumai nemzetközi szinten megmérkőznek egymással.

Örömmel adjuk hírül, hogy a Fortix folytatása bekerült a döntőbe, ahol 5 másik alkotással fog „megküzdeni" az első helyért! Nagy a tét, hiszen a győztes nem kevesebb, mint 100.000 dollárral lesz gazdagabb. A matéria már most sokat nyert, hiszen olyan cégeknek mutatta meg magát, mint a Nintendo, a Sony, a Microsoft vagy az Electronic Arts.

A számos különdíj mellett az alkotások elnyerhetik a gamer's choice elismerést is, amit a játékosok a szavazataikkal ítélhetnek oda a legjobbnak tartott fejlesztésnek. Ehhez mi is hozzájárulhatunk, ha erre a címre kattintva leadjuk a voksunkat a Fortix 2-re! Szavazzatok bátran! Nagyon nagy dolog ez és büszkék vagyunk, hogy kicsiny hazánk ilyen rangos eseményen képviselteti magát! A GameStar összes dolgozója nevében szívből gratulálunk a Nemesys Games csapatának! Csakígy tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)