Hirdetés

Fortix 2 akció a Steamen - kihagyhatatlan!

|

Nagyon ritkán fordul elő, hogy magyar játékot akcióznak a Steamen - most, vasárnap estig ez a helyzet.

Hirdetés

A Fortix 2 tulajdoképpen egy ősi játék, a Qix klónja - természetesen mind grafikailag, mint játékmenetileg felturbózva. Sőt, a Fortix, azaz a játék első része óta is lényegesen fejlődött.

Legnagyobb dícséret illeti a készítő Nemesys Gamest azért, mert a Fortix 2 bejutott a Indie Game Challenge 2011 döntőjébe egyedüli magyar játékként - erről annak idején írtunk is. A versenyt a Fortix 2 kategóriájában végül a kiváló Limbo nyerte, de a magyaroknak sem volt okuk a szégyenkezésre.

Ez a tesztünkből is látszik, hiszen a Fortix 2 8 pontot kapott, ami igencsak szép teljesítmény.

Később még annyit hallottunk a játékról, hogy beépítésre került egy zombi üzemmód is - ha már mindenütt zombi terem, merre szem ellát.

Most pedig eljött a pillanat, amikor a Steamen 1,75 euróért azaz mintegy 530 forintért meg lehet vásárolni a magyar játékfejlesztés eme gyöngyszemét.

Íme a játék hivatalos trailere:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)