Hirdetés

Fortnite - már több mint 2 millióan töltötték le Nintendo Switch-re

|

Nem veszített a lendületből az Epic Games játéka, Switch-en is kiválóan teljesít a battle royale.

Hirdetés

Az E3 Nintendo Direct prezentációján jelentették be, hogy a Fortnite az előadást követően már élesedett a hibrid konzolon.

Hirdetés

A játék nem okozott csalódást az Epic Gamesnek, ugyanis már a bejelentést követő 24 órában több mint 2 millió játékos töltötte le a Fortnite-ot. Ez önmagában is nagyszerű teljesítmény, és a Switch-es verzió még csak nem is tartalmazza a Save the World kampányt, csak a Battle Royale módot. Mondjuk a 15 milliós felhasználói táborból legtöbben egyébként is az utóbbira gondolnak a Fortnite hallatán.

Reggie Fils-Aime, a Nintendo America elnöke erősítette meg a letöltési számokat a legutóbb adott interjújában, illetve azt is elmondta, hogy természetesen nagyon örül, hogy sikerült összekapcsolniuk az erős franchise-t a lelkes játékosbázisukkal.

Egy baki azért becsúszott - aki korábban bejelentkezett a játékba a PS4-én, az valamiért nem tudja elérni a profilját a Switch-en keresztül. Várhatóan hamarosan sikerül javítani ezt a furcsa hibát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)