Hirdetés

Fortnite - újabb helyszín változik a 10.00-s frissítéssel

|

A legújabb patch egy új fegyvert is hoz a Battle Royale játékmódba.

Hirdetés

A Fortnite legfrissebb, 10.00-s frissítésével újból változott a Battle Royale térképe, de nem csak ennyit hoz a csomag: egyúttal egy új mesterlövész puskával is ártalmatlaníthatjuk az ellenségeket.

Hirdetés

A játékban felbukkanó riftek ezúttal a Neo Tilted területet alakítják át, és a helyszínen még a Tilted Towers előtti időket idéző Tilted Town kap helyet. Ezen a területen négy olyan fegyver is elérhető lesz, amelyeket korábban a vaultba vonultattak vissza: a Double Barrel Shotgun, a Six Shooter, a Hunting Rifle és az Infantry Rifle. Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy fest a Tilted Town, amely területén nem lehet rombolni az épületeket.

Teljesen új fegyverként pedig megérkezett az Automatic Sniper Rifle, amely egy Medium lőszert használó teljesen automata mesterlövész puska. A pontos lövészek kezében veszélyes lehet, viszont a tárban csak négy lövedék fér el, így oda kell figyelni, mikor húzzuk meg a ravaszt. Így néz ki:

A Fortnite 10.00 sorszámú frissítés teljes leírását erre a linkre kattintva olvashatjátok. Ti örültök a változtatásoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)