Hirdetés

Fortnite - ma indul a kéthetes nyári parti

|

Új kihívások és új jutalmak várnak majd minden nap.

Hirdetés

Meteorológusok, túlórában dolgozó klímarendszerek és izzadó emberek tökéletesen egyetérthetenek abban, hogy a nyár bizony itt van. Az Epic Games sem vitatkozik ezzel, úgyhogy ma be is indítják a kéthetes nyári eseményt.

Hirdetés

A hivatalosan 14 Days of Summer néven pörgő móka minden napján új kihívások érkeznek a battle royale módba, amelyek teljesítéséért különböző exkluzív jutalmakat kapunk majd. A kihívások mellett naponta váltják egymást az LTM játékmódok, melyek között szerepelnek régi kedvencek, mint a John Wick crossover, de lesznek új, nyári témára épülő mókák is.

A Save the World részleg is kap új küldetéseket, melyek minden nap változnak, és - a leírás szerint - "kirobbanó, új fegyvereket nyitnak meg". A Creative módot naponta új szigettel bővítik.

A Fortnite rajongóknak és kozmetikai cuccokat gyűjtögetőknek mostantól minden nap kötelező lesz benézniük a kedvenc battle royale mókájukba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)