Hirdetés

Fortnite - már 200 millió regisztrált játékossal büszkélkedhetnek

|

Aki esetleg nem hallotta volna, annak eláruljuk, hogy az Epic legutóbbi akciójátéka meglehetősen népszerű.

Hirdetés

A Fortnite hype vonat nem áll meg, sőt, egyre több utast ránt magával. A Bloomberg jelentése szerint ugyanis már 200 millió regisztrált Fortnite fiók van világszerte. Ez nyilvánvalóan nem jelenti azt, hogy pontosan ennyi az aktív játékosok száma is, de ettől függetlenül ez egy dicséretes eredmény.

Hirdetés

Legutóbb júniusban kaptunk hasonló jelentést, akkor még 125 millió volt a regisztrált fiókok száma, augusztusban pedig kiderült, hogy ebből 78,3 millió volt az aktív játékosszám. Legalábbis ennyi volt augusztus legaktívabb időszakában.

Meglátjuk, hogy mennyit nőnek az értékek, amikor néhány nap múlva véget ér a Fortnite hatodik szezonja és érkezik a következő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)