Hirdetés

Repülj harcba 2020-ban egy új Fortnite gliderrel

|

Csak egy tűzijátékot kell felküldened az égbe a Fortnite-ban, és a következő meccsbe már egy ünnepi gliderrel ugorhatsz be.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői komolyan odatették magukat a karácsonyi szezonra. Kaptunk egy kunyhót, amiben minden nap valamilyen ingyen ajándék várt ránk, és egy napi kihívást is, aminek teljesítéséért még több cuccot zsákolhattunk be. Az ünnepi időszak végére újévet ünneplő apróságokkal leptek meg minket a fejlesztők. És hogy mit kell tenned, ha meg akarod kaparintani ezeket?

Hirdetés

Első körben be kell lépned a Winterfest Lodge-ba, amit egy hópihe jelöl a Fortnite Battle Royale részének menüjében. Érdemes ott eltölteni némi időt, mert ha nem léptél be az ünnepek alatt, akkor egy kisebb rakás ajándék vár majd téged. Ha kinyitottad az ajándékaidat, akkor kattints rá a zoknira a kandallópárkányon: ez rejti a 2020-as glider megszerzéséhez szükséges kihívást.

A feladat egyszerű, csak fel kell küldeni egy tűzijátékot az égbe. A rakétákat három helyen fogod megtalálni, több is rejtőzik az adott helyszíneken. Neked csak egyre lesz szükséged, de mivel mindenki meg akar majd gyújtani egyet, ez még így sem biztos, hogy az első körödben sikerülni fog. A tűzijátékok ezeken a pontokon várnak rád:

Ha ez megvan, akkor a meccs után meg fogod kapni a glidert. Ma délután 3-kor is érdemes lesz visszanézni a játékba, akkor ugyanis egy diszkófényes trailt lehet majd összeszedni egy új kihívás teljesítésével. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)