Hirdetés

Fortnite - megjött a Playground játékmód, és a dupla pisztoly

|

Most egy külön erre összerakott játékmódban gyakorolhatod az építkezést 3 társaddal együtt.

Hirdetés

Az Epic Games kiadta a legfrissebb Fortnite frissítést, aminek hála minden kétbalkezes építész begyakorolhatja az egyszerűbb formákat, és szabadjára engedheti a kreativitását.

Hirdetés

A limitált ideig elérhető játékmódban 3 haverunkkal ugorhatunk ki a játék térképén, és kezdhetünk nyersanyaggyűjtésbe. A Playground módban az alapanyagokból 10-szer több esik, és minden doboz és láda garantáltan megjelenik a pályán. Ezek szintén tele lesznek építőanyagokkal. Egy órát kapunk építkezésre, aztán jön a gyilkos vihar.

Aki az építgetés helyett inkább visszamenne a vérgőzös csatatérre az már dupla pisztolyokkal és tűzijáték-rakétavetővel mehet csatába. A frissítés már mindenki számára elérhető, ha érdekel titeket, tegyetek vele egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)