Hirdetés

Fortnite - új játékmódot és ajándékozási lehetőséget hozott a legújabb patch

|

Megérkezett a 6.31-es frissítés, ami egy pörgős, Team Deathmatchhez hasonló móddal és új shotgun variációkkal dobja fel a mókázást.

Hirdetés

A Fortnite legújabb frissítésének fő újdonsága a Team Rumble nevű, limitált ideig elérhető játékmód. Ebben két 20 fős csapat landol a térképen, akiknek az a célja, hogy 100 gyilkolást összeszedjenek. Amelyik osztagnak ez előbb sikerül, az nyer.

Hirdetés

A Team Rumble kicsit máshogy működik, mint az alapjáték. A játékosok 5 másodperccel haláluk után feltámadnak és megtarthatják az addig összeszedett cuccaikat is. Egy lelőtt ellenfél teste továbbá hátrahagy egy adagnyi, véletlenszerű típusú lőszert és 120 fát, 90 követ vagy 60 fémet.

Az új játékmód mellett bekerültek a lila és narancssárga Pump Shotgunok is, illetve már ajándékozni is lehet a másiknak kozmetikai cuccokat, bár ez utóbbi lehetőség még csak limitált ideig elérhető és csak a héten használható. Ha valaki akar a haverjának venni valami laza felszerelést, az gyorsan tegye ezt meg.

A Save the World közben egy új karakterrel, Airhearttal bővült, illetve bekerült az ásó, valamint a Canny Valley Act 2.

A további változásokról a hivatalos oldalon olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)