Hirdetés

Fortnite - egyre több fiókot törnek fel, és vásárolgatnak velük

|

Már problémás mennyiségű Fortnite fiók került illetéktelen kezekbe. Lehet, hogy itt az ideje egy Epic-fiók jelszócserének.

Hirdetés

A Reddit közösség és a fórumozók is egyre gyakrabban jelentik, hogy valakik beléptek a Fortnite fiókjaikba és azokban vásárolgattak. Az Epic Games értesült már a problémáról, és pörgetik is a visszatérítéseket az érintettek számára.

Hirdetés

Ettől függetlenül itt az ideje annak, hogy lecseréljétek a jelszavaitokat, és a biztonság kedvéért kivegyétek a lementett fizetési információkat a Fortnite-ból. Kicsit kényelmetlenebb lesz úgy vásárolni, hogy megint meg kell adni majd minden adatot, de a biztonság az első.

Az Epic felhívta a játékosok figyelmét arra, hogy a hivatalos oldalon van egy guide az account védelemről. Azt is kiemelték, hogy ne kattintsatok rá az ingyen V-Bucksot ígérő linkekre. Utóbbi persze egyértelmű, de azért néha fontos megjegyezni, hogy azoknak a linkeknek a túloldalán csak szenvedés vár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)