Hirdetés

Fortnite - idén már biztosan nem fogjuk tudni egyesíteni fiókjainkat

|

Még várni kell egy kicsit azoknak, akik különböző platformokon különböző fiókokkal kénytelenek játszani.

Hirdetés

Mikor a Fortnite megjelent Nintendo Switchre, néhány játékos nem tudta PlayStation 4-es fiókját használni, átvinni elért eredményeit, megvásárolt cuccait.

Hirdetés

Az Epic Games már novemberre megoldást ígért, de mint azt a csapat tegnap bejelentette, a fiókok összeolvasztásának lehetőségére 2019-ig várnunk kell. Technikai aggályok léptek fel, szeretnék még tovább tesztelni a funkciót. Igazuk van: inkább legyen kész később, de működjön biztosan.

Ha sikerül aktiválni, a játékosok egy ernyő alá húzhatják be minden fiókjukat, így vásárlásaik, győzelmeik száma, V-Buckjaik összeadódnak, és ha egyszer megvették a Save the Worldöt, minden platformon játszhatnak majd vele.

Ti milyen platformon vagy platformokon játszotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)