Hirdetés

A Fortnite-ban hamarosan a víz alá is merülhetünk

|

A Fortnite adatbányászok legfrissebb jelentése szerint limitált ideig bekerül a víz alatti úszkálás lehetősége.

Hirdetés

A Fortnite adatbányászai éjjel nappal dolgoznak, és most egy újabb fontos apróság nyomaira bukkantak. A jelentések szerint rátaláltak olyan sorokra a fájlokban, melyek víz alatti úszás képességének bevonására engednek következtetni. A Skin-Tracker oldal az ehhez tartozó animációt is megtalálta, és elmondása szerint az új feature csak limitált ideig lesz elérhető.

Hirdetés

A Fortnite-ban egy ideje már lehet úszni, de lemerülni nem. Ennek a lehetőségnek a bekerülésével új taktikai opciók nyílnának meg a játékosok előtt, és valószínűleg ez is az oka annak, hogy az Epic Games csak limitált időre fogja elérhetővé tenni.

Nyilván a fentiek nem minősülnek hivatalos bejelentésnek, így érdemes óvatossággal kezelni az ilyesmit, de a megtalált animáció azért erős bizonyíték. Kíváncsian várjuk, hogyan akarja feldobni a játékot az Epic.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)