Hirdetés

Fortnite - az új játékmód egy repülős battle royale

|

Gyakorlatilag egy teljesen új játék lett az Air Royale, amiben nincs rohangálás, nincs bujkálás: vadászrepülőről lövöldözünk miközben próbálunk a levegőben maradni.

Hirdetés

Megérkezett a Fortnite legfrissebb LTM módja, ami az Air Royale nevet kapta, és ahogy azt már kitalálhattátok, a repülős harcra koncentrál. Itt kétfős csapatokban indulunk bevetésre: egyikőnk pilóta lesz, míg társunk a szárnyon állva lövöldözi a többieket.

Hirdetés

A célunk persze itt is az, hogy mi csapatunk legyen az utolsó túlélő. A repülő maximum kétszer éledhet újjá, de a játékosok akárhányszor visszatérhetnek (ez leginkább nyilván a lövésznek fontos). Az akció közben ládák esnek az égből, amiket begyűjtve új fegyverekhez juthatunk hozzá. Fontos, hogy ha a lábad érinti a talajt, akkor azonnal meghalsz, és ha a repcsink pár másodperccel tovább vesztegel a földön, akkor bizony ő is felrobban.

Az első pár kör nagyon fura az új játékmóddal, mert alig érződik Fortnite-nak az egész. Ettől függetlenül őrülten jó móka lehet egy jó fej partnerrel. Próbáljátok ki mielőbb, hiszen mivel LTM-ről lévén szó, idővel el fog tűnni a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)