Hirdetés

Fortnite - már át is vették a pingelést az Apex Legendsből

|

Az Epic Games fejlesztőinek annyira megtetszett az Apex Legends kommunikációs újítása, hogy rögtön át is emelték a saját játékukba.

Hirdetés

Az Apex Legends kétségtelenül hozott néhány újdonságot a battle royale játékok egyébként is rendesen megpakolt asztalára, melyek közül az egyik legizgalmasabb egyértelműen a kontextuális ping-rendszer.

Hirdetés

Ezzel eddig nem nagyon találkoztunk, de mostantól a 8. szezont elhozó frissítésnek köszönhetően a Fortnite-ban is megtalálható egy nagyon hasonló rendszer, amivel mikrofon nélkül is pontosan infózhatunk a társainknak, legyen szó egy durva fegyverről vagy a közeledő ellenfélről.

Az új megoldásnak kétségtelenül örülnek majd a Fortnite játékosok, az Epicnél meg bőven van arra kapacitás, hogy ilyen újításokat pillanatok alatt implementáljanak, úgyhogy a Respawnnak nem lesz könnyű dolga, ha le akarják nyomni a Fortnite-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)