Hirdetés

Fortnite - hamarosan lehet majd Battle Passt ajándékozni?

|

A játék fájljai között talált sorok erősen utalnak a funkció érkezésére.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a 9. szezon kezdete után lehetőségünk lesz a haveroknak is Battle Passt venni, ha ők éppen híján lennének a V-Bucksnak. Az Epic Games még hivatalosan nem jelentette be ennek érkezését, de a talált nyomok elég meggyőzőek.

Hirdetés

Korábban is voltak már szivárgások az ajándékozással kapcsolatosan, de most egyre több Fortnite bányász és szivárogtató jelenti ugyanazt, így meg lennénk lepve, ha csak egy véletlenül a kódba került sorról lenne szó.

Mivel nem hivatalos bejelentésről van szó, még nem érdemes tervezgetni, hogy ki kinek vesz majd bérletet, de érdemes észben tartani a dolgot azoknak, akik komolyabb mennyiségű V-Bucksot halmoztak fel az elmúlt hónapokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)