Hirdetés

Fortnite - ingyen is megszerezhető lesz a következő Battle Pass

|

Ez nem gyanús adatlopó oldalak ígérete, hanem az Epic Gamesé.

Hirdetés

A Fortnite nagy mértékben a Battle Pass miatt jövedelmező, ami egy szezonra garantálja, hogy mindenféle jó, exkluzív cuccokhoz jussunk hozzá.

Hirdetés

Mivel az Epic nem tudja olyan gyorsan söpörni a pénzt, amilyen gyorsan befolyik (csak ez állhat a háttérben), úgy döntött, hogy azok a játékosok, akik a mai, 7.4.0-s frissítéssel elérhetővé váló 13 Overtime Challenge mindegyikét teljesítik a következő két héten belül (február 27-éig), a nyolcadik szezon Battle Passát ingyen megkapják.

A 7.4.0 egyébként egy új, erősen az M1 Garandra hajazó fegyvert, két limitált ideig elérhető módot, és néhány egyéb változást is hozott. Itt olvashattok róla bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)