Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - lehetnénk többen is, mint 100-an?

|

Az Epic Games egyik fejlesztője szerint semmi sem elképzelhetetlen.

Hirdetés

Akár szeretjük, akár nem, az tagadhatatlan, hogy a Fortnite: Battle Royale hatalmas siker. Az Epic ki is használja ezt, és folyamatosan új dolgokat ad hozzá a játékhoz. Ami nem változott még, az a 100 fős játékosszám, de az sem elképzelhetetlen, hogy ez növekedjen.

Hirdetés

A Fortnite vezető dizájnere, Eric Williamson leült egy interjúra az Official PlayStation Magazine újságírójával, aki rákérdezett a mágikus 100-as résztvevő bővítésének lehetőségére.

"Ez az egyik olyan dolog, amiről folyamatosan beszélgetünk. 'Lenne-e értelme több, mint 100 játékosnak?' Szerintem rengeteg technológiai szempontot meg kellene fontolni ehhez. Persze ettől függetlenül nagyon szeretném kipróbálni. Sajnos nem gondolom, hogy a közeljövőben esély lenne rá, de egyszer miért is ne?"

Egy limitált időben elérhető játékmódként könnyen el tudnánk képzelni. Szerintetek lenne hely több mint 100 játékosnak is a Fortnite térképén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)