Hirdetés

Fortnite Battle Royale - vadonatúj gépfegyverrel bővül a játék

|

A puska leginkább egy AK-47-re hasonlít, és a fejlesztők ígérete szerint elég komoly pusztításra lesz majd képes.

Hirdetés

Az Epic Games folyamatosan igyekszik újdonságokkal feldobni a népszerű battle royale alkotást, és az ilyen-olyan skinek mellett nem ritka, hogy vadonatúj csúzli is érkezik a játékba. A jelek szerint pedig hamarosan egy új fegyverrel bővül a repertoár.

Hirdetés

A fejlesztők bemutatták a Fortnite Battle Royale legújabb fegyverét, egy AK-47 ihletésű heavy assault rifle-t, ami a hivatalos leírás szerint egy elég erős gépkarabély. Illetve az Epic még azt is hozzátette, hogy akkor lesz a leghasznosabb az új fegyver, ha rövid sorozatokban lövünk vele, tehát a srácok nagy valószínűséggel nem azoknak a játékosoknak találták ki ezt a dolgot, akik állandóan csak rohannak és lőnek eszetlenül, kergén.

Pontos megjelenési dátumot még nem kapott az új géppuska, egyelőre annyit tudunk, hogy hamarosan érkezik a repertoárba, érdeklődve várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)