Hirdetés

Fortnite Battle Royale - itt a játék első igazi járműve

|

A vadonatúj verda leginkább egy golfkocsira hasonlít, és elég menő érzés hasítani vele a szigeten.

Hirdetés

Elég sok mindenben hajaz egymásra a Fortnite: Battle Royale és a PlayerUnknown's Battlegrounds, ám amíg utóbbiban akár autóba pattanva is beutazhatjuk a területet, addig az Epic játékában erre nem volt lehetőség. Viszont ez mától megváltozik.

Hirdetés

Több újdonság is érkezik az ötödik szezonnal, és ezek között van az All Terrain Kart, vagy röviden ATK, ami a játék első igazi járgánya. Az már önmagában jó dolog, hogy az egész csapatunk kényelmesen elfér a kocsiban, tehát nem kell senkinek gyalogolnia, de számos extra tulajdonsága is van.

A jármű teteje például ugrópadként szolgál, driftelés után pedig turbózhatunk. Ráadásul társainkkal összedolgozva akár még akadályokon is át tudunk ugrani a kocsival, így a profi sofőröknek minden adott, hogy gond nélkül végigszántsák a pályát.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)