Hirdetés

Fortnite Battle Royale - újabb Bosszúállók crossover jön?

|

Tavaly már volt egy thanosos játékbeli esemény, és úgy tűnik, idén is kapunk valami hasonlót.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború megjelenése után Thanos ellátogatott a Fortnite Battle Royale szigetére, és őt irányítva elég komolyan odacsaphattunk másoknak. A jelek szerint a Bosszúállók: Végjáték kapcsán is készül valami különlegességgel az Epic.

Hirdetés

Megjelent a Fortnite hivatalos Twitter-oldalán egy bejegyzés, amiből kiderült, hogy érkezik egy crossover esemény az MCU legújabb filmjének megjelenése alkalmából. Egyelőre rejtély, hogy ezúttal mivel készülnek a srácok, de a poszt alapján úgy tűnik, hogy április 25-én rajtol el a dolog, szóval a következő napokban valószínűleg még több részletet megtudunk majd róla.

Ti milyen különlegességnek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)