Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - így néz ki számokban az új Battle Pass

|

A Fortnite következő bérlete meglehetősen súlyos mennyiségű tartalommal érkezik. Majdnem kétszer annyi cuccot kapunk, mint az előző csomaggal.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale rajongók a világ minden részén türelmetlenül várják a Season 3 Battle Pass érkezését. Az új bérlet rengeteg új kiegészítővel jön a második szezon vége után. A Season 2 február 21-ig tart, tehát kicsivel több mint egy napotok van begyűjteni az ahhoz tartozó cuccokat.

Hirdetés

A harmadik szezonhoz tartozó bérlet 950 V-Bucksba fog kerülni, akárcsak elődje, viszont az előző bérlet 46 tárgyával ellentétben a Season 3 bérlet 76 dolgot fog tartalmazni. Ezek táblázatba foglalva így néznek ki:

A Season 2 lovagos témájú volt, a következő pedig láthatóan az űr-tematikájú lesz.

Az új szezonban egyébként heti kihívások is lesznek, így akik minden jutalmat ki akarnak sajtolni a pénzükből, azoknak érdemes lesz azt is figyelni majd.

Ti megveszitek majd az új bérletet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)