Hirdetés

Fortnite - botokkal segítik a kezdők játékélményét

|

Minél jobbak leszünk, annál kevesebb bot lesz a meccsekben, de amíg bénázunk, addig gépi ellenfeleket is kapni fogunk.

Hirdetés

Az eddig leginkább kompetitív mobiljátékokban használt megoldás a Fortnite-ba is beköltözik. Az Epic legutóbbi blogposztja szerint ugyanis a meccsekbe botok is vegyülnek majd, melyek nyilván sokkal ügyetlenebbek lesznek, mint a valódi játékosok. A cél az, hogy a kezdők az MI által irányított ellenfelek segítségével beletanulhassanak a játékba.

Hirdetés

Az Epic elmondása szerint ezek a botok az ellenfelek képességeihez mérten fognak viselkedni, és minél ügyesebbek leszünk, annál kevesebb bot fog belekeveredni a meccseinkbe. Persze a kompetitív playlistre egyetlen bot sem fog bekerülni, és az egész rendszer egyébként sem fog élesedni a Season 11 előtt, ami várhatóan október elején érkezik majd.

Hogy ez mennyire lesz tanulás szempontjából hasznos, az kérdéses, de így legalább nem fogják a veteránok már két kör után elijeszteni a Fortnite-tal még csak ismerkedő kezdőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)