Hirdetés

Fortnite - a fejlesztők is tisztelegtek egy mentőakció előtt

|

Chappadoodle emléke a lelkünkben és egy szépen elhelyezett sírkőben él tovább.

Hirdetés

Múlt héten került elő egy Fortnite: Battle Royale klip, amiben látható, hogy egy játékos, Chappadoodle lent ragadt a térkép szélének egy pontján. A pont a lefelé építés határán is túl van, de Muselk úgy döntött, hogy megkísérli felhozni onnan a játékost.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy nem tud lejjebb építeni, úgy döntött, hogy legurítja a golfkocsit, aminek tetejéről a karakter már elérné a felépített lépcsőt. Mint sejthetitek, nem minden ment a terv szerint.

A videó azonnal elárasztotta a Redditet, mindenki imádta a pillanatot. Az Epic srácai is közéjük tartoznak, akik egy sírkővel és egy kupac gumiabronccsal emlékeztek meg a srácról.

Epic added tribute to "The greatest rescue mission in Fortnite" from r/FortNiteBR

Chappadoodle ezen halálának emléke így örökké velünk marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)