Hirdetés

Késik a Fortnite következő szezonja, belecsúszik a nyárba

|

A Chapter 2 második szezonja kicsit tovább fog tartani, de még a csúsztatással együtt sem lesz olyan hosszú, mint amennyire az első volt.

Hirdetés

Az Epic Games eredeti terve az volt, hogy a Fortnite Chapter 2 Season 2-t április 30-án lezárják, aztán jöhet a következő szezonális frissítés. A fejlesztők azonban tegnap egy nyúlfarknyi blogposztban bejelentették a változást, amely szerint a Season 2 végül egészen június 4-ig kitart. Ez egy extra hónap arra, hogy mindenki kimaxolhassa az aktuális Battle Passt.

Hirdetés

A csapat ígérete szerint ebben a néhány hétben jönnek majd "új játékélmények", új kihívások, bónusz XP és néhány meglepetés. Bármit is jelentsen ez, úgy néz ki, hogy az Epic Games ezt az egy hónapot sem csendes programozgatással tervezi eltölteni.

A Fortnite Chapter 2 Season 2 pontosan február 20-án indult. Az aktuális szezon viszont még most kapott extra idővel együtt sem lesz annyira hosszú, mint a Season 1 volt, ami négy hónapon át tartott. Ez mondjuk sovány vigasz azoknak, akik már régen teljesítettetek minden aktuális kihívást, de remélhetőleg a tervezett meglepetések őket is kárpótolják majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)