Hirdetés

Visszafelé sülhet el a Fortnite fejlesztőinek csalókkal szembeni pereskedése

|

Kiderült, hogy az egyik cheater még kiskorú, és az anyja most úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot.

Hirdetés

Még októberben írtunk arról, hogy az Epic beperelt két játékost, amiért azok csaltak, valamint megsértették a stúdió szerzői jogait. Viszont könnyen lehet, hogy végül nem lesz jogi következménye a dolognak, mert egy szülő most megtámadta a keresetet.

Hirdetés

Amint az nemrég kiderült, az egyik csaló egy 14 éves fiú, akinek most az anyja reagált az Epic Games vádjaira, mert nem ért azokkal egyet, ráadásul egy 18 év alatti személyt nem is lehet beperelni. Az anya úgy gondolja, hogy nem keletkezett anyagi kár, mert a játék free-to-play, és mivel gyermeke még kiskorú, a szülők beleegyezése nélkül az Epic hivatalosan nem engedhette volna játszani a csalót.

A fejlesztők válaszoltak a nőnek, és elmondták, hogy az egész pereskedés a YouTube-on megsértett szerzői jogok miatt indult, így a srácoknak valószínűleg az volt a tervük, hogy eltűnjenek a videómegosztóról a csalásokat hirdető videók. Ennek elérésére pedig egy jogi kereset lett volna a megfelelő eszköz, de az Epic valószínűleg nem tudta, hogy kiskorú játékosról van szó, így pedig jó eséllyel nem is lesz jogi következménye a dolognak.

Ti találkoztatok már csalóval a Fortnite Battle Royale-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)