Hirdetés

Fortnite - együtt játszhatnak a PC-sek, konzolosok és a mobilosok

|

Az Epic Games bejelentette, hogy minden Fortnite: Battle Royale játékost összeengednek, mint egy nagy családot. Na jó, csak majdnem mindenkit, mert a Sanyi bácsi még mindig haragszik a Miki bácsira.

Hirdetés

A napokban érkezett a hír, hogy a Fortnite: Battle Royale mobilokra is megjelenik, az Epic Games pedig nem sokkal később egy még ennél is durvább bejelentést tett: olyan cross-play-t kapunk, amilyenre eddig nem nagyon volt példa.

Hirdetés

Az Epic és a Microsoft szorosan együtt dolgozott azon, hogy létrehozzanak egy olyan platformot, ami lehetővé teszi, hogy az xboxos játékosok együtt játszhassanak a PC-sekkel és a mobilosokkal. A kiadó szerint a Fortnite pontosan ugyanazt kínálja majd mindhárom platformon, heti frissítésekkel, megegyező tartalommal.

Ez azonban nem minden, az Epic ugyanis kötött egy pontosan ugyanilyen megállapodást a Sony-val is, vagyis a PS4/PC/Mac/iOS/Android játékosok szintén együtt játszhatnak. És hogy hol a csavar az egészben? Hogy a két konzolcsalád tagjai továbbra sem találkozhatnak egymással, hiába működött ez a funkció napokig véletlenül. A Microsoftnál elég jól pörög a PUBG, úgyhogy érthető, hogy a Sony sem akart kimaradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)