Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - két csalót bepereltek a készítők

|

Az Epic Games úgy tűnik, hamar le szeretné zárni a Fortnite battle royale módjának csalókérdését, így két igen aktív elkövetőnek bíróságon kell felelnie.

Hirdetés

Mivel ingyenes, a Fortnite nemrég megjelent Battle Royale módja még a PlayerUnknown's Battlegrounds csillagászatinak tűnő játékosszámait is lekörözi hamarosan. A játékosbázist viszont eléggé zavarja a hamar megjelent csalók tömege, erre a problémára pedig az Epic Games az egyik legradikálisabb eszközzel válaszolt.

Hirdetés

Több ezer fiókot kitiltottak már, de két csalót konkrétan be is perelt az Epic csapata. Az Észak-Karolinában benyújtott keresetek szerint a két azonosított csaló egy, a csaláshoz eszközöket nyújtó weboldal munkatársaként is dolgozik, egyikük pedig már kilencszer került kitiltásra a Fortnite-ból. A konkrét vád egyébként, hogy a játék kódjának módosításával megsértették az Epic szerzői jogait, illetve a végfelhasználói szerződést. Ezért nem is csekély, 150 ezer dolláros - azaz nagyjából 39 millió forintos - kártérítést követel a stúdió, amiből látszik, hogy példát szeretnének statuálni a két csalóval. Hogy mindez milyen eredményre vezet, az idővel kiderül.

Mit gondoltok, ezzel sikerült elrettenteniük azokat, akik csaláson gondolkodnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)