Hirdetés

Fortnite - az Epic videóba foglalja a Season 8-as eredményeidet

|

Kíváncsi vagy rá, hogy hány másodpercet töltöttél a Ballerban, vagy hogy ki volt a legjobb haverod a szezon alatt? A személyes összefoglaló megmondja.

Hirdetés

Az Epic Games megnyitotta a lehetőséget arra, hogy elkérd a saját Fortnite Season 8 recap videódat. Ahhoz, hogy jogosult legyél a videós összefoglaló lekérésére, rendelkezned kellett a Season 8 csatabérlettel, és legalább 20 heti küldetést teljesítened kellett.

Hirdetés

Ha fentiek megvannak, akkor csak annyi lesz a dolgod, hogy kattints ide, és jelentkezz be az oldalon. A rendszer gyorsan összecsapja neked az anyagot, amit aztán ki is posztolhatsz a fontosabb közösségi felületekre.

Egyébként arról van szó, hogy egy alap videóra rádobják a személyes statisztikáidat. Az eredmény nagyjából így fog kinézni:

Reméljük mindenkinek összejött a világ összes killje, és hasonlóan sikerül majd a Season 9 is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)