Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - az első PVE ellenfelekkel jön a Fortnitemares

|

Nem kell megijedni, a battle royale mód még mindig nem változott Save the Worlddé, csak lesz pár szörny, akiket érdemes lesz fejbe lőni.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői már régóta teaselik a Fortnitemares eseményt, ami az idei halloweeni móka. Az ünnepség alatt a játékosok úgynevezett "Cube szörnyekbe" (zombik, nevezzük nevén őket) fognak belebotlani, ezeket pedig érdemes lesz lelőni.

Hirdetés

Ezek a zombik ugyanis extra lootot tartanak a járkáló holttestükben, legfőképpen pajzs töltőket, tehát érdemes lesz széttrancsírozni őket. Az új ellenfelek a mai frissítéssel érkeznek az újrahasználható siklókkal és az új Playground eszközökkel együtt. Természetesen új skinek is jönnek.

Lesz köztetek olyan, aki a Fortnite-tal üti el az október utolsó napjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)