Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - egymás után törik fel a felhasználói fiókokat, de hamarosan lesz megoldás

|

A Fortnite: Battle Royale játékosainak alaposan meggyűlik a baja a hackerekkel, azonban a fejlesztőknek már van konkrét terve a megfékezésükre.

Hirdetés

Noha az Epic a publikus tesztszerver hiányának ellenére kitalálta, hogyan tudná a játékosokat bevonni a Fortnite: Battle Royale újításainak próbálgatásába, még van olyan része a játéknak, ami kalapálásra szorul. 

Hirdetés

Ha az elmúlt hét folyamán ránéztetek a Fortnite: Battle Royale subredditre, akkor bizonyára ti is belefutottatok, hogy mennyi felhasználó panaszkodik a feltört fiókokra és pénzbeli lehúzásokra. Van, akit 200 dollárral rövidítettek meg, mást 500-zal, egy harmadikat pedig több mint 300-zal. Úgy tűnik, hogy a hackerek belépnek, jelszót változtatnak, majd nagy összegben vásárolnak in-game prémium valutát. Az Epic a legtöbb ilyen esetben gyorsan kárpótolta a károsultakat, de a jelentések mennyisége így is aggodalomra ad okot. 

A stúdió biztonsági csapata már ismertette a tervét a csalók elleni védelmet illetően: bevezetik a kétlépcsős hitelesítést a biztonságosabb bejelentkezés érdekében, valamint a problémákat eseti alapon is kezelik. A funkción már dolgoznak, de egyelőre nincs konkrét megjelenési dátum. Addig azt javasoljuk, hogy változtassátok meg a Fortnite jelszavatokat valami bonyolultabbra, különösen akkor, ha van hozzárendelve bankkártya. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)