Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - itt sem maradunk halloween-témájú frissítés nélkül

|

Csokit vagy csalunk! - kiabálhatja önfeledten a Fortnite: Battle Royale játékos, miközben a vállról indítható sütőtökkel meglátogatja a játék új zónáját, Hexsylvaniát.

Hirdetés

Talán Magyarországon nem divat, mégis évről-évre egyre többen szórakoznak jól halloween címszó alatt, ha másként nem is, akkor a videojátékoknak köszönhetően mindenképp, hiszen ilyenkor sok fejlesztő készül tematikus eseményekkel, tartalmakkal. Ilyen az Epic Games is. 

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale ugyanis ma kapja meg halloween stílusú tartalmi frissítését, a Fortnitemares-t, amely számos újdonsággal kecsegtet: a legfontosabb az új terület, a Hexsylvania, amely 25 új sztoriküldetést, 2 halloween-témájú ellenfelet (Pumpkin Head Husk, Vampier Taker), nyolc új hőst, két új fegyvert (Pumpkin Launcher, Grave Digger) és kísérteties lámákat hoz magával. Videó mesél róla, hogyan kell mindezt elképzelni: 

Ti ki fogjátok próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)