Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - jeges kalandokat ígér a hetedik szezon első kedvcsinálója

|

Hamarosan ismét új tartalmakkal bővül az Epic Games alkotása, és a srácok már el is kezdték az újdonságok felvezetését.

Hirdetés

A játékosok már eddig is gyanították, hogy a Fortnite: Battle Royale soron következő szezonjának valami köze lesz a hóhoz és a jéghez, de most bebizonyosodni látszik ez az elmélet. A fejlesztők közzétettek egy kis apróságot a Twitteren, ami újabb spekulációkhoz vezethet.

Hirdetés

A Fortnite hivatalos Twitter-oldalára feltöltött képen egy különös, szó szerint fagyos tekintetű figurát láthatunk, és a srácok annyit fűztek hozzá, hogy egy metsző jég terjed. Azt is megtudtuk a posztból, hogy már csak három nap van a hetedik szezon indulásáig.

Ennyiből persze elég nehéz volna megállapítani, miféle újdonságokra számíthatunk, de az eléggé biztosnak tűnik, hogy fagyos kalandok várnak a játékosokra a folytatásban.

Szerintetek mik lesznek a hetedik szezon újdonságai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)