Hirdetés

Fortnite Battle Royale - rakétakilövés lesz a hétvégén?

|

Érdemes lesz játékban lenni, mert úgy tűnik, különleges eseménnyel készülnek a fejlesztők szombaton.

Hirdetés

Az Epic Gamesnek már korábban is sikerült ilyen-olyan érdekességekkel a képernyők elé szegezni a játékosokat, akik általában ilyenkor veszettül gyártják az elméleteket, és keresik a különféle nyomokat. Most azonban nem lesz szükség ilyesmire, hiszen elég egyértelmű, mi fog történni a hétvégén.

Hirdetés

A rajongók már tűkön ülve várják a szombatot, ugyanis reményeik szerint valami nagy durranással készül az Epic Games. Az nem titok, hogy a battle royale pályán van egy óriási rakéta, amit nagy valószínűséggel ki is lőnek a fejlesztők hamarosan. Minden bizonnyal erre utal az a számláló is, ami az egyik játékbeli TV-n látható.

Magyar idő szerint szombaton este 8:30-kor ér véget a visszaszámlálás, tehát ha kíváncsiak vagytok arra, mi fog történni, mindenképp látogassatok el ekkor a Snobby Shores közelében lévő rakétához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)