Hirdetés

Fortnite Battle Royale - megérkeztek a játékbeli hivatalos bajnokságok

|

A 6.1-es frissítést követően bárki megmérettetheti magát a kompetitív játékmódokban.

Hirdetés

Már élesedett a Fortnite Battle Royale legújabb, 6.1-es sorszámú frissítése, amely meghozta a várva várt bajnokság játékmódot.

Hirdetés

A kezdetekben mindenki egyenlő félként indulhat, majd több jó helyezéssel illetve számos frag gyűjtésével lehet pontokat szerezni, és később az ugyancsak jobb pontszámokat elérő játékosok ellen megmérkőzni. Bizonyos mérföldkövek elérésével egy kis jelzés is látható lesz a nevünk mellett, és az Epic Games a tervek szerint a jövőben több jutalommal is díjazná a legjobb játékosokat. Természetesen egy hivatalos bejelentési videóval készültek a fejlesztők.

A platformok és az irányítási lehetőségek között nem lesz megkötés, hasonló lesz a matchmaking rendszere, mint korábban a Summer Skirmish, PAX West és Fall Skirmish bajnokságok ideje alatt. A tapasztalatok szerint ugyanis a kontrollerrel játszók is eredményesen tudták felvenni a versenyt a legjobb PC-játékosok ellen.

Az Epic Games már a hivatalos versenynaptárat is publikálta egészen november 30-ig bezárólag. Az egyes bajnokságok pontos kezdési időpontja függ a régiótól, ennek megfelelően azt a játékban láthatjuk majd. Ma estétől kezdve tehát a következő versenyeken vehetünk majd rész:

  • Alpha Tournament (Solo) - október 16. - október 21.
  • Beta Tournament (Duo) - október 23. - október 25.   
  • Friday Night Fortnite (Squad) - október 19. - november 30.
  • Salty Springs Cup (Solo) - október 27. - október 31. 
  • Tomato Temple Cup (Duo) - október 28. - november 1.

A fejlesztőcsapat még azt is elmondta, hogy a 2019-es Fortnite World Cup bajnokságra is be lehet majd kerülni a játékbeli rendszerből, és erre a Showdown Royale esemény keretein belül lesz lehetősége a játékosoknak.

Ti örültök a bejelentésnek, megmérettetitek magatokat valamelyik bajnokságban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)