Hirdetés

Fortnite Battle Royale - bekerült a játékba az Infinity Blade

|

Egész komoly fegyverrel bővült az Epic battle royale játéka, amivel szinte azonnal végezhetünk ellenfeleinkkel.

Hirdetés

Sajnos az App Store-ból már eltávolíttatta az Infinity Blade trilógiát az Epic Games, azonban a címben is szereplő fegyver nem tűnik el teljesen. Mostantól a Fortnite Battle Royale csataterén kell keresnünk a legendás kardot.

Hirdetés

A különleges kard meccsenként egyszer spawnol a pályán, méghozzá a Polar Peak csúcsán, és aki megszerzi, az gyorsabban mozoghat, illetve több életereje és páncélja lesz, amik ráadásul folyamatosan visszatöltődnek. Egy ellenfél megölése után pedig azonnal visszakapunk 50 HP-t.

A penge elsődleges támadásával egy suhintásra elpusztíthatunk bármilyen épületet, valamint a játékosoknak is alaposan odasózhatunk, ugyanis 75-öt sebez egyetlen csapással. A másodlagos támadással jó messzire ugorhatunk, miközben minden objektumot elpusztítunk magunk előtt, leérkezéskor pedig fellökhetjük ellenfeleinket és 25-öt sebezhetünk.

Persze hátránya is van a dolognak, hiszen ahogy felvesszük a kardot, azonnal kidobjuk minden cuccunkat, és csak az építéshez szükséges nyersanyagok maradnak meg. Az egyelőre nem derült ki, meddig lesz a játékban a kard, de nagy valószínűséggel csak ideiglenesen használhatjuk.

Sikerült már megszereznetek a pengét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)