Hirdetés

Fortnite - ajándékkal kér bocsánatot a problémákért az Epic

|

A Battle Royale és a Save the World játékosai is kapnak valamit, amiért a szerverek huzamosabb ideig nem voltak elérhetők.

Hirdetés

Alapvetően problémamentesen üzemelnek a Fortnite szerverei még úgy is, hogy milliók ostromolják egyszerre. A legutóbbi frissítés viszont gondokat okozott, amiket sok időbe telt kijavítani.

Hirdetés

Tizennégy órán át nem lehetett játszani, utána a barátokkal közös játék nem jött össze teljesen, de mostanra minden rendben van. Azért az Epic ezt egy bocsánatkéréssel nem engedi el. A 2.4.0-s patch megjelenése után a Battle Royale játékosai 20 Battle Start kapnak, ez talán kompenzálja a kiesett időt. A játék másik módjának játékosai 1600 Seasonal Goldot válthatnak be az Event Store-ban.

Az Epic azt ígérte, meggondolja, mit tud adni azoknak, akik kimaxolták a Battle Passt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)