Hirdetés

Fortnite Battle Royale - egy hiba miatt ideiglenesen kikerült az irányítható rakéta

|

Ismét probléma adódott a fegyverrel, ezért most egy ideig nem használhatják azt a játékosok.

Hirdetés

Már korábban is voltak gondok az irányítható lövedékkel rendelkező rakétavetővel, egyszer több hónapra is ki lett véve, mert túl erős volt. 

Hirdetés

Újabb érdekes glitchre bukkantak a játékosok, ugyanis ha valaki folyamatosan lövöldözik a fegyverrel, miközben felhasznál egy Shadow Stone-t, akkor véglegesen láthatatlanná válhat, ráadásul mozoghat, illetve még az ellenfeleket is támadhatja - elég súlyos problémáról van szó.

Az Epic Games már be is jelentette, hogy ideiglenesen kiveszi a fegyvert a játékból, de a srácok bejegyzéséből nem derült ki, hogy pontosan mikorra tudják kijavítani a gondot.

Azonban nem ez az egyetlen probléma az irányítható rakétával, ugyanis több játékos is jelezte az Epic felé, hogy a lövedék mindig pont észak felé halad a kilövés után. A stúdió azt ígérte, hogy egy későbbi patch orvosolni fogja ezt a problémát is.

Ti találkoztatok már a láthatatlanná tévő hibával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)