Hirdetés

Fortnite Battle Royale - van egy kis probléma az irányítható rakétával

|

A játék egyik beállításával szöszölve elérhetjük azt, hogy gyorsabban forduljon a kilőtt rakéta.

Hirdetés

Nemrég visszakerült a Fortnite Battle Royale-ba az irányítható rakéta, amit az Epic Games egy időre kivett, hogy változtatásokat eszközöljön rajta. Most azonban úgy tűnik, újabb probléma jelent meg.

Hirdetés

A játékosok a Redditen számoltak be arról a furcsa jelenségről, hogy az fps beállításait állítgatva el lehet érni azt, hogy máshogy viselkedjen a fegyver lövedéke. Egészen pontosan az a helyzet, hogy 60 fps mellett jóval lassabban kanyarodik a rakéta, mint például 120 vagy ennél magasabb fps-en.

Egy SwordofFlames nevű Reddit-felhasználó össze is hasonlította a 60 fps-t és a 160-at, az eredmény pedig szabad szemmel is jól látható.

PSA: The Guided Missile will turn sharper if you turn up the FPS in your video settings. from r/FortNiteBR

Ti találkoztatok már ezzel a hibával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)