Hirdetés

Fortnite - 78 millióan játszottak augusztusban

|

Maradjunk annyiban, hogy nem állnak üresen a szerverek.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői egy e-sportos bejelentés közepén csak úgy elejtették a tényt, miszerint 78,3 millió játékosuk volt augusztusban. Ezzel a játék a történetének legnagyobb hónapját zárta.

Hirdetés

A 78,3 millió egyébként egyedi fiókokat jelent mind a 6 platformot egybeszámolva. Ehhez hozzátartozik a közelmúltban megjelent Nintendo Switch verzió és az Androidos változat is. Mindkettőnek nagy szerepe volt abban, hogy az augusztus ekkora tömeget mozgatott meg.

A Fortnite: Battle Royale hamarosan megünnepli első születésnapját, és egy hét múlva a 6. szezon is kezdetét veszi. Nem lepődnénk meg, ha ezzel a szeptemberi szám még az augusztusit is leverné.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)