Hirdetés

Fortnite Battle Royale - megérkezett a felturbózott jetpackkel a Fly Explosives játékmód

|

Az aktuális frissítéssel az Epic egy izgalmas játékmódot is bevezetett.

Hirdetés

A mai napon élesedett a Fortnite v5.10-es frissítése az összes elérhető platformon. Visszatért a már korábban bejelentett Playground mód, az átdolgozott Guided Missile, illetve kaptunk egy új, korlátozott ideig elérhető játékmódot, a Fly Explosivest is.

Hirdetés

A mód kicsit hasonlít a korábbi High Explosives eseményre, hiszen itt is csak robbanószereket és rakétákat lehet használni. Visszatért a jetpack is ebben a játékmódban, méghozzá a korábbi battle royale verziónál tartósabb formában. A jetpack üzemanyaga gyorsabban töltődik vissza, illetve nem is fogyaszt annyit, mint ezelőtt. A meccsek is pörgősebbek lesznek, mint anno a High Explosives esetében. A vihar gyakoribb időközönként indul meg, és az Epic szerint a meccsek 20 percnél tovább biztosan nem fognak tartani.

A v5.10-zel újra játszható a Playground mód, amelyben már a jetpacket, a Guided Missile-t és az íjpuskákat is használhatjuk.

Ti kipróbáljátok a jetpackekkel feldobott új játékmódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)