Hirdetés

Fortnite Battle Royale - egy páros bejutott a titokzatos kockába

|

A játék térképén hirtelen felbukkant fura kocka egyelőre egy megmagyarázatlan jelenség, de már vannak, akik be tudták erőszakolni magukat a belsejébe.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale-ban felbukkant kocka elvileg egy áthatolhatatlan objektum. Néhány bug segítségével azért pár játékosnak sikerült bejutnia, és pontosan azt találták benne, amire a tapasztalt játékosok gondolhatnak: semmit.

Hirdetés

Feltehetőleg a kockába nem lenne szabad bejutni, és mint általában a dolgok, amiket a játékosoknak elvileg nem kellene látniuk, ez sincs kidolgozva. A belseje üres és sötét.

We Managed to get inside it (and it was as expected) from r/FortNiteBR

Építeni nem lehet a kockában, és kijutni sem lehet belőle, így a páros meghalt benne az érkező kör miatt. Azt egyelőre nem tudni, mi történik, ha oda dobunk egy port-a-fortot, de ez valószínűleg nem is fog kiderülni, amíg valakinek nem sikerül rekreálnia a hibát.

A kocka így egyelőre csak arra jó, hogy most egy darabig jól lefoglalja a rejtélyvadász Fortnite rajongókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)